Вести

Подела СНС информатора и разговор са грађанима

Омладина и чланови ОО СНС Алексинац данас су делили најновији број СНС информатора код Зелене пијаце и том приликом разговарали са грађанима о актуелним дешавањима и радовима на територији Oпштине Алексинац.

Завршена санација водопропуста на путу Житковац - Доњи Адровац

Завршени су радови на санацији водопропуста на путу Житковац - Доњи Адровац. Вредност изведених радова је 2.044.000,00 дин без ПДВ-а. Окончањем радова на овом водопропусту успостављен је саобраћај на новоизграђеној саобраћајници чиме се смањују гужве у саобраћају у МЗ Житковац.

Петковић: Неколико година уназад попуњавамо све капацитете у првом уписном року

Техничка школа „Прота Стеван Димитријевић” у Алексинцу је једна од најинтересантнијих овдашњих средњошколских установа за ђаке и њихове родитеље, што показују и подаци о заинтересованости приликом уписа.

Завршена санација водопропуста у Радевцу

Новица Драгићевић председника Савета за природне ресурсе обишао је завршне радове на санацији водопропуста на радевачкој реци у насељу Радевац. Вредност изведених радова је 1.693.000,00 дин без пдв-а. Радове је извела грађевинско-услужна радња "Тренд" из Краљева.

Милосављевић: Установа "Липовац" бележи раст гостију сваке године

На редовној конференцији за медије Општинског одбора Српске напредне странке у Алексинцу говорило се о пословању Установе за одмор и рекреацију деце „Липовацˮ и доприносу њеном успешном раду алексиначке локалне самоуправе, у којој власт врше напредњаци са коалиционим партнерима.

Обећане нове вредне инвестиције у наредном периоду

Посета потпредседника Владе Републике Србије и министра унутрашњих послова, као и високог функционера СНС, Небојше Стефановића и његових сарадника општини Алексинац, била је тема редовне конференције за медије Општинског одбора Српске напредне странке.

Нова скела у Трњану

Месна заједница Трњане добила је нови водопловни објекат-скелу коју је урадио ПР Производња машина и обрада метала "МАШИНЕ ВИДОЈКОВИЋ" из
Алексинаца. Уговорена вредност водопловног објекта је 2.016.400,00 дин. без ПДВ-а.

Завршено уређење тротоара у улицама Арсенија Чарнојевића и Николе Тесле

Завршени су радови на уређењу тротоара у улици Николе Тесле и Арсенија Чарнојевића у Алексинцу.
Укупно је уређено 1.240 м2 тротоара уградњом бехатон коцки. Радове је извео Маxерц доо из Ниша и члан групе Атина Плус доо из Ниша.

Председник Ненад Станковић обишао радове на санацији моста у Породину

Председник општине Алексинац Ненад Станковић, обишао је завршене радове на санацији армирано бетонског моста у Породину који је настрадао након прошлогодишњих поплава. Вредност радова износио је преко 2.000.000,00 динара. Радове је извео ГУР "ТРЕНД" из Краљева.

Pages