Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке Алексинац најоштрије осуђује претње смрћу упућене председнику РС Александру Вучићу.
Данас, на Дан државности Републике Србије, група лажних патриота и присталица бившег режима окупљена испред Председништва усудила се да прети председнику Републике на најсуровији начин показавши да не маре ни за државу Србију ни за српски народ. Једина њихова мета и раније и сада јесте искључиво председник Александар Вучић.
Политика мира и стабилности коју води председник Вучић , политика напретка Србије на свим нивоима, политика очувања територијалног интегритета и суверенитета наше државе, политика усмерена ка Европи, Кини, Русији која притом окренута искључиво унутрашњим интересима, политика која је Србију довела до лидерске позиције на Балкану је трн у оку онима који за Србију нису урадили ништа осим што су је уништили.
Поверење народа у свог председника је оно што боли лажне патриоте који би да се председника реше по сваку на свиреп и немилосрдан начин, не прихватајући чињенице да огромна већина нормалне Србије уз свог председника!
Живео председник РС и СНС Александар Вучић!
Живела Србија!

ОО СНС Алексинац