Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПРЕДСЕДНИКА ОО СНС АЛЕКСИНАЦ

''Гледајући предате листе за локалне изборе у Алексинцу, веровао сам да ћемо коначно имати једну фер кампању, без вређања и изношења неистина, без прљавог нападања противника, већ кампању која ће се базирати на резултатима и програмима, идејама и замислима.

Саопштење за јавност

Да су опозицији насиље и ширење мржње једино што знају показује и фотографија коју су објавили опозициони медији.
Крвава Вучећева глава која је објављена у Шолаковим медијима још један је показатељ колико су Шолакови медији и Ђиласова опозиција безморални и да немају ни мало части.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор СНС Алексинац најоштрије осуђује вечерашњи покушај насилног заузимања Скупштине Града Београда и напад на снаге реда МУП-а Србије који су свим напорима штитили државне институције и реаговали у складу са законом!

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС АЛЕКСИНАЦ

И поред свих одговорних државничких мера које је након трагичних догађаја предложио и предузео председник Србије Александар Вучић, опозиција наставља са срамним потезима користећи националну трагедију зарад политичких циљева.

Саопштење за јавност

Медијска хајка која се организовано годинама спроводи против породице председника Александра Вучића, ових дана достиже кулминацију измишљотина, лажи и спиновања. Такозвани опозициони медији у власништву самопрокламоване елите, скоро свакодневно цртају мете члановима породице председника Александра Вучића.

Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке Алексинац најоштрије осуђује претње смрћу упућене председнику РС Александру Вучићу.

Саопштење

Општински одбор Српске напредне странке Алексинац подржава одлуку нашег председника Републике Србије Александра Вучића да се иде на изборе. Избори су шанса да се грађани изјасне кога желе на свом челу.

Pages