Саопштења

Саопштење за јавност

Одборници и представници локалне власти се солидаришу са својим страначким колегама и у Народној скупштини и у локалним самоуправама. Ми смо спремни да се боримо да заштитимо изборну вољу грађана и поручујемо да се власт осваја на изборима, не на улици.

Саопштење ОО СНС Алексинац

Општински одбор Српске напредне странке у Алексинцу пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу у његовој пожртвованој и дугогодишњој борби за очување националних и државних интереса и даљег просперитета Србије.

Седница општинског одбора

У понедељак, 19.03.2018. године у просторијама Дома омладине од 18 часова биће одржана седница Општинског одбора. Позивамо све чланове општинског одбора да присуствују овој седници.

Почиње прикупљање потписа

У петак, 03.03.2017. године у просторијама Општинског одбора СНС у Алексинцу, биће организовано прикупљање потписа подршке кандидатури за председника у периоду од 09.00 часова.

Седница општинског одбора

У понедељак, 24.10.2016. године у просторијама Дома омладине од 17 часова биће одржана седница Општинског одбора. Позивамо све чланове општинског одбора да присуствују овој седници.

Седница Општинског одбора у петак

Седница Општинског одбора Српске напредне странке у Алексинцу одржаће се у петак, 9.9.2016. године у сали Дома омладине са почетком у 18 часова. Овом приликом позивамо све чланове Општинског одбора да присуствују овом састанку.

Седница Општинског одбора

     У понедељак, 05.09.2016. године у просторијама Дома омладине од 18 часова, одржаће се редовна седница Општинског одбора Српске напредне странке у Алексинцу.

Земљиште није поклоњено, напредњаци раде по закону

Поводом актуелних, неоснованих медијских напада на председника општине, Ненада Станковића, којима се врше покушаји да се први човек општине прикаже у лошем светлу и грађанима поручи да председник не ради у складу са Законом, ОО СНС Алексинац саопштава следеће: Спорно земљиште које се помиње у новинским чланцима није

Pages