Саопштења

Саопштење за јавност

Српска напредна странка стаје одговорно и савесно у одбрану Устава, закона, институција и грађана Републике Србије осуђујући дивљање разуларених хорди фашиста у Београду, Новом Саду, Нишу.

Председник ОО СНС Алексинац - Још један покушај обмане наших суграђана

Позив на "бакљаду" 4. маја 2020. године у 20.30 часова код пијаце у Алексинцу са лажних профила није позив иза кога стоји ОО СНС Алексинац. Апелујемо на чланове и симпатизере СНС-а да поштују полицијски час и да се не одазову овом лажном позиву.

Председник ОО СНС Алексинац, Ненад Станковић

 

Саопштење за јавност

Одборници и представници локалне власти се солидаришу са својим страначким колегама и у Народној скупштини и у локалним самоуправама. Ми смо спремни да се боримо да заштитимо изборну вољу грађана и поручујемо да се власт осваја на изборима, не на улици.

Саопштење ОО СНС Алексинац

Општински одбор Српске напредне странке у Алексинцу пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу у његовој пожртвованој и дугогодишњој борби за очување националних и државних интереса и даљег просперитета Србије.

Седница општинског одбора

У понедељак, 19.03.2018. године у просторијама Дома омладине од 18 часова биће одржана седница Општинског одбора. Позивамо све чланове општинског одбора да присуствују овој седници.

Почиње прикупљање потписа

У петак, 03.03.2017. године у просторијама Општинског одбора СНС у Алексинцу, биће организовано прикупљање потписа подршке кандидатури за председника у периоду од 09.00 часова.

Седница општинског одбора

У понедељак, 24.10.2016. године у просторијама Дома омладине од 17 часова биће одржана седница Општинског одбора. Позивамо све чланове општинског одбора да присуствују овој седници.

Седница Општинског одбора у петак

Седница Општинског одбора Српске напредне странке у Алексинцу одржаће се у петак, 9.9.2016. године у сали Дома омладине са почетком у 18 часова. Овом приликом позивамо све чланове Општинског одбора да присуствују овом састанку.

Pages