Вести

Конференција за медије: Драган Јовановић

Члан Савета за културу ОО СНС у Алексинцу Драган Јовановић је на редовној конференцији за новинаре говорио о значају недавно завршеног Фестивала првоизведених позоришних представа за позоришни живот града.

БАЛОН САЛА НАРЕДНЕ ГОДИНЕ: КРАЈ РАДОВА У ПРВОМ КВАРТАЛУ

Алексинац ће почетком наредне године добити још један спортски објекат, који ће пре свега бити намењен најмлађима. У току је изградња балон сале у склопу спортског центра „Спортска хала” на такозваном „Београдском друму”.

Све више омладине приступа странци

Члан Савета за омладину Српске напредне странке у Алексинцу и професор историје Милан Петровић на редовној конференцији за новинаре изразио је задовољство што је овдашњи СНС сваког дана све богатији за многа млада лица, која се придружују партији.

Почели радови у делу Горанске улице

Почели су радови на изградњи дела улице Горанске у Алексинцу. У уговореној фази радиће се атмосферска канализацијиа и асфалтирање улице са постављањем ивичњака у дужини од око 150м. Радове изводи Ангрус д.о.о из Ниша.

Станковић и Радичевић обишли радове на кошаркашком терену у Житковцу

Председник ОО СНС Алексинац и председник Општине Ненад Станковић и народни посланик Далибор Радичевић обишли су радове на терену за кошарку у Житковцу који се пресвлачи тартан подлогом, као и изградњу теретане за рекреацију на отвореном.

БУДИМИР МАРКОВИЋ, ДИРЕКТОР „КОМУНАЛНИХ УСЛУГА”: ПОЗИТИВНО ПОСЛОВАЊЕ УЗ НЕДОСТАТАК РАДНИКА

На редовној конференцији за новинаре у страначким просторијама Српске напредне странке у Алексинцу, тема је била пословање једног од три општинска предузећа „Комуналних услуга” на чијем је челу седам година Будимир Марковић.

Седница ОО СНС Алексинац

У уторак, 05.11.2019. године од 16 часова у Дому омладине биће одржана седница ОО СНС Алексинац. Гост на седници ОО СНС Алексинац биће председник ИО СНС Дарко Глишић.

Pages