Вести

Председник Општине Алексинац Далибор Радичевић посетио ОФК "Напредак 1929"

Полазнике школе фудбала, која је пре три недеље почела да ради под окриљем ОФК Напретка, јуче су на Градском стадиону у Алексинцу посетили председник Општине Далибор Радичевић, начелница Одељења за општу управу и друштвене делатности Ташана Јевтић и председник Спортског савеза општине Бојан Младеновић.

Председник Општине Алексинац Далибор Радичевић обишао радове у Спортској улици

Данас су председник Општине Алексинац Далибор Радичевић, начелник Општинске управе Дејан Милошевић и начелник Одељења за комуналне и грађевинске послове Новица Драгићевић обишли завршне радове у Спортској улици.

Саопштење за јавност

Српска напредна странка обавештава грађане да не стоји иза позива да 28.4.2020. године, у 20.05 сати, уз лупање у ритму песме „Марш на Дрину“, дају подршку актуелној власти.

Ради се о лажном саопштењу чији аутори злоупотребљавajу грађанску акцију аплауза подршке здравственим радницима у 20 сати.

Предата листа и потписи за локални парламент

Коалиција "Александар Вучић - За нашу децу." у Алексинцу је прва поднела листу кандидата за локалне изборе. Листа има 41 кандидата за одборнике Скупштине општине Алексинац и 1350 оверених потписа грађана који су подржали листу.

Подела СНС информатора и разговор са грађанима

Омладина и руководство Српске напредне странке Алексинац делили су најновији број СНС Информатора и том приликом разговарали са грађанима о залагањима за бољи животни стандард људи у општини Алексинац, као један ид главних циљева Алексиначких напредњака.

У општини Алексинац ускоро реализација три велика и значајна пројекта

Председник општине Алексинац Ненад Станковић најавио je три нова пројекта који ће бити реализована на подручју општине у наредних неколико година, а финансираће се средствима из републичког буџета.

Pages