Вести

ПОСЕТА ОШ „ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ“ У ДРАЖЕВЦУ

Председник општине Далибор Радичевић и начелник Општинске управе Дејан Милошевић посетили су издвојено одељење ОШ „Десанка Максимовић“ у Дражевцу и том приликом одржали састанак са директором школе Чедом Ташићем и представницима месне заједнице Дражевац.

ПРИПРЕМА ЗА МЕЂУНАРОДНУ КОНФЕРЕНЦИЈУ ФИЗИЧАРА

У кабинету председника Oпштине одржан је први радни састанак на тему организације Међународне конференције физичара, која ће се традиционално одржати девети пут у Алексинцу. Састанку су присуствовали председник општине, директорка Алексиначке гимназије и професори физике.

Леп гест одборника из Вукашиновца

У кабинету председник општине Алексинац Далибор Радичевић, одржан је радни састанак са одборницом из Вукашиновца, Горданом Васиљевић и њеним супругом.
Она је исказала жељу да општини Алексинац поклони црпну пумпу за потребе општине, а том приликом је размотрен начин реализовања ове донације.

Радичевић обишао реновирану школу у Горњем Сухотну

Председник општине Алексинац Далибор Радичевић и директор Основне школе „Вук Караџић” у Житковцу Милан Динић обишли су данас реновиране просторије истуреног одељења, четворогодишње Основне школе „Вук Караџић” у Горњем Сухотну.

ВОЛОНТЕРИ НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Двоје младих Алексинчана, Ракић Емилија и Стојановић Марко, који су уз још једног члана Димитријевић Ивана, као неформална група, протеклог викенда самоиницијативно од смећа очистили део града према насељу Палилула, односно иза „Висећег моста“, данас су били гости председника општине Алексинац Радичевић Далибора и њ

Радичевић у емисији "АГРО КАРАВАН"

Општину Алексинац посетила је телевизија Галаксија из Чачка. За емисију „Агро караван“ снимали су прилоге о пољопривредним потенцијалима општине, а такође и културно наслеђе и туризам.

Радичевић примио представнике Националне службе за запошљавање

Председник општине Алексинац Далибор Радичевић одржао је данас радни састанак са заменицом директора Националне службе за запошљавање у Нишу Вањом Стојковић и шефом експозитуре у Алексинцу Милојковић Драганом.

Pages