Вести

Срећан Ускрс драги суграђани!

Чланови и руководство ОО СНС Алексинац са коалиционим партнерима организовали су дружење са суграђанима којима су активисти делили ускршња јаја. Сваке године на овај начин улепшавамо празнике нашим суграђанима, и делимо радост са њима уочи празника.

Честитке Милошу Вучевићу и новој Влади!

Општински одбор Српске напредне странке Алексинац с великим задовољством и поносом честита мандат новоизабраној Влади Републике Србије, посебно председнику наше странке Милошу Вучевићу на именовању за председника Владе!

ПРЕДАТА ЛИСТА „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - АЛЕКСИНАЦ СУТРА“

Након што су грађани у рекордном року пружили својим потписима подршку, Српска напредна странка Алексинац, заједно са коалиционим партнерима, предала је Општинској изборној комисији Изборну листу „Александар Вучић-Алексинац сутра“.

Владимир Орлић посетио Општински одбор Српске напредне странке у Алексинцу

Др Владимир Орлић, кандидат са листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане", посетио је Општински одбор Српске напредне странке у Алексинцу.
Током разговора са активистима и страначким саборцима, захвалио им се јер се свакодневно и неуморно боре за своју Србију.

ЧЛАНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА ПРОФ. ДР ДАРИЈА КИСИЋ ПРИСУСТВОВАЛА СЕДНИЦИ ОО СНС АЛЕКСИНАЦ

Чланица Председништва Српске напредне странке и актуелна министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић боравила је у Алексинцу и том приликом присуствовала седници Општинског одбора СНС-а Алексинац.

Обележена страначка слава Света Петка

Општински одбор Српске напредне странке у Алексинцу обележио је страначку славу Свету Петку. У цркви Св. Николе обављено је резање славског колача. Овогодишњи колачар Маријана Радивојевић, предала је колачарску дужност Душану Пешићу, потпредседнику ОО.

Пријем грађана код председника ОО СНС Алексинац

Према већ устаљеној пракси, у просторијама Општинског одбора Српске напредне странке у Алексинцу и ове недеље одржан је пријем грађана.
Чланови странке имали су прилику да образложе своје проблеме или предлоге, а све у циљу побољшања животног стандарда свих грађана.

Одржана седница ОО СНС Алексинац

У сали комитета одржана је седница ОО СНС Алексинац. Теме састанка су биле актуелна дешавања на политичкој сцени, пририпрема активности ОО за наредни период. Састанку су пртисуствовали координатори за Нишавски округ.

Честитамо Милошу Вучевићу на избор за председника СНС-а

Општински одбор Српске напредне странке Алексинац срдачно честита Милошу Вучевићу избор за председника Српске напредне странке. Уверени смо да ће Милош Вучевић наставити одговорно и посвећено да води нашу странку, чији програм доприноси развоју и напретку Србије.

Pages