Вести

Комплетан алексиначки одбор ЛДП-а приступио СНС-у

Након разговора челних људи локалних одбора СНС-а, Ненада Станковића и Небојше Ћирића, тада из ЛДП-а, синоћ је одржан састанак представника поменутих странака и том приликом комплетан одбор ЛДП-а формално је приступио алексиначким напредњацима.
Како се могло чути, дојучерашњи чланови ЛДП-а одлуку о приступању Српској напредној странци донели су једногласно, и из више разлога. Један од најважнијих је чињеница да је све оно чему су они у ЛДП-у тежили током претходних десетак година , Александар Вучић реализовао у нешто више од годину дана. Сада, како истичу доскорашњи либерали, нову шансу за боље сутра препознали су у политици СНС-а и свом снагом се придружују предизборној кампањи која се у одбору СНС-а у Алексинцу, али и широм Србије, захуктава.
На данас одржаној конференцији за новинаре, председник Општинског одбора СНС-а, Ненад Станковић, поред осталог је рекао : ''Ми смо задовољни да су они у Александру Вучићу и Српској напредној странци препознали ону политичку снагу и енергију која Србију мења на боље".